港台基督教大學學生領袖交流營(台灣)

港台基督教大學學生領袖交流營(台灣)由華人大學校牧協會主辦。

協會會員學校:香港中文大學崇基學院.香港浸會大學.香港嶺南大學.真理大學.聖約翰科技大學.東吳大學.臺北基督學院.輔仁大學.中原大學.東海大學.靜宜大學.長榮大學.文藻外語大學.聖德基督學院.馬階醫學院

會長:黃寬裕牧師(東吳大學校牧)

副會長:劉國偉先生(香港中文大學崇基學院署理校牧)

書記:林之鼎神父(輔仁大學校牧)

財務:馬育慧女士(中原大學校牧)

本屆基督教大學學生領袖交流營於2019年7月22至26日(5天)在台灣輔仁大學舉行。十二位崇基學生與來自港台兩地另外六所基督教大學的學生領袖共聚一起,透過團契生活、研討會及工作坊等活動,共同探討「洞見歷史,創造和諧,建立希望」這營會主題。

Student Leadership Exchange Camp of Christian Universities in Hong Kong and Taiwan (Taiwan) organized by Federation of Chinese University and College Chaplaincies.

Member Universities of the Federation: The Chinese University of Hong Kong Chung Chi College, Hong Kong Baptist University, Lingnan University, Aletheia University, St. John’s University, Soochow University, Christ’s College Taipei, Fu Jen Catholic University, Chung Yuan Christian University, Tunghai University, Providence University, Chang Jung Christian University, Wenzao Ursuline University of Languages, Sheng-te Christian College, Mackay Medical College

Chairman: Rev. Kuan-Yu HUANG (Chaplain, Soochow University)

Vice Chairman: Mr. LAU Kwok Wai (Acting Chaplain, the Chinese University of Hong Kong Chung Chi College)

Secretary: Rev. Raphael LING (Chaplain, Fu Jen Catholic University)

Finance: Ms. Doris MA (Chaplain, Chung Yuan Christian University)

The Student Leadership Exchange Camp 2019 organized by The Federation of Chinese University and College Chaplaincies (FOCUCC) was held from 22-26 July, 2019 (5 days) at Fu Ren Catholic University, Taiwan. 12 Chung Chi students exchanged their experience and viewpoint of being student Christian leaders with participants from another 6 Christian universities in Taiwan and Hong Kong. They explored under the theme “History, Harmony, and Hope” through fellowship gatherings, excursions and workshops.