二零一九至二零年度開學崇拜

二零一九至二零年度開學崇拜 School Commencement Service 2019/20

日期 Date / 時間 Time

2/9 (星期一 Monday) 7:30 pm

地點 Venue

崇基學院禮拜堂 Chung Chi College Chapel

講員 Speaker

葉漢浩教授(崇基學院神學院) Professor Alex Hon-Ho Ip (Divinity School of Chung Chi College)

主題 Topic

天地有召命 A Call from Heaven

查詢 Enquiries

林豪恩先生 Mr. Walter Lam – 3943 4301 / chaplaincy@cuhk.edu.hk

備註 Remarks

設英語及普通話即時傳譯,無需報名,歡迎所有師生參加。English and Putonghua simultaneous interpretations provided. All are welcome.